Jessica Chastain viser hvordan off-duty Cannes stil er ferdig

I går i Cannes tok Jessica Chastain en fantastisk, ren kjole fra Alexander McQueen til rødt teppe, men tidligere i dag på La Croisette gjorde hun like mye innflytelse i et svart-hvitt utseende med lunefull aksenter. Skuespilleren og Cannes-jurymedlemmet er en av Hollywoods mest slanke kommoder – en som refererer til Riccardo Tisci som familie – og hennes skreddersydde skille føltes som en retningsbestemt ta på bukser.

Chastain opplevde hennes utseende med Cinq à Septs pyntet jakke, slitt som en ekte motestudie over skuldrene. Brosjyrlignende aksenter spilt av hennes utsagn Louis Vuitton veske og delikate Piaget smykker. Malakitt-, onyks- og lapis-anhengene var en stille, men sofistikert fargefarge. Jording utseendet var retro kiler, ledsaget av «50s-stil kattøye nyanser.

Annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *